امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات

دانلود مقاله پرورش طیور

دانلود مقاله پرورش طیوردسته: دام و طیور
بازدید: 13 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 26 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 20

قسمت عمده ای از هزینه های سرمایه گذاری واحد پرورش طیور سرف تهیه جایگاه نگهداری می شود و در صورتی كه به این موضوع اهمیت داده نشود ممكن است بر روی طیور كه حیوان آسیب پذیر هستند آثار نامطلوبی بگذارد، در پرورش طیور گوشتی به علت كه پرندگان حساس و در حال رشد هستندبروز هر گونه مشكل محیطی ناشی از سهل انگاری در ساختمان می تواند منجر به ایجاد استرس، كاهش

قیمت فایل فقط 26,000 تومان

خرید

قسمت عمده ای از هزینه های سرمایه گذاری واحد پرورش طیور سرف تهیه جایگاه نگهداری می شود و در صورتی كه به این موضوع اهمیت داده نشود ممكن است بر روی طیور كه حیوان  آسیب پذیر هستند آثار نامطلوبی بگذارد، در پرورش طیور گوشتی به علت كه پرندگان حساس و در حال رشد هستند، بروز هر گونه مشكل محیطی ناشی از سهل انگاری در ساختمان  می تواند منجر به ایجاد استرس، كاهش تولید، تلفات و شیوع بیماری ها شود و صدمه های جبران ناپذیری را به واحد فوق وارد كند.

این واحد پرورش طیور گوشتی در قسمت جنوب شرقی كشور قرار دارد و این منطقه، منطقه ای است گرمسیر محسوب می شود و باید برای ساخت سالن باید نكاتی مورد توجه قرار گیرد كه شامل:

1-  بررسی وضعیت اقتصادی منطقه و امكان فروش محصولات آن

2-  نوع پرنده پرورشی، نحوه پرورش و ظرفی واحد پرورش طیور.

3- وجود راه مطلوب برای حمل و نقل نهادهای مورد نیاز و امكان رساندن محصول تولیدی به بازار مصرف.

4-  امكان تامین كارگر ماهر و افراد متخصص.

5-  بررسی امكان مكانیزاسیون و افراد متخصص.

6- رعایت فاصله مجاز بین واحد پرورش و منطقه های مسكونی، منابع آلودگی و سایر واحدهای دامپروری.

7- استفاده از مصالح ساختمانی ارزان قیمت و با كیفیت و كارآیی مطلوب و همچنین امكان گسترش واحد پرورش طیور در آینده و در هر امكان كه در این ارتباط تاسیسات زیربنای مثل راه، فاضلات و منابع تامین آب، برق، كارگر و غیره باید مدنظر قرار گیرد.

8- مجوز مكانی لازم از اداره ها و ارگان های مربوط دریافت شود و با رعایت اصول علمی محاسبه های اقتصادی و سوددهی صورت گیرد.

9-  در خصوص انتخاب محل واحد پرورش طیور نكات زیر توجه باید بشود:

1)  زمین ارزان قیمت و نزدیك به شهر یا مراكز مصرف باشد.

2) زمین از نظر ساختمانی خاكی یا شنی و دور از مسیر سیل، طوفان، باد و غیره باشد.

3)  جهت ساختمانی در مناطق گرمسیر باید شمالی و یا شرقی باشد.

4) برای حمل مواد مصرفی به واحد پرورش طیور و انتقال تولیدات و ضایعات باید راه مناسب موجود باشد، اما تاسیس واحد پرورش طیور در كنار و یا نزدیك خطوط راه آهن، جاده های اصلی فرودگاه، و محل های پر سر و صدا مناسب نیست.

5) محل ساختمان پرورش طیور باید از نظر خطرات ناشی از سوانح طبیعی، حمله حیوانات وحشی، سرقت و غیره امن باشد و بتوان امنیت آن را تامین كرد.

6) در صورتی كه كارگران واحد پرورش طیور در محل ساكن نباشند، باید در فاصله نزدیك امكان اسكان آنها میسر باشد. ( شرایط احداث ساختمان پرورش طیور)

1)  زمین:

برای احداث جایگاه ما و تاسیسات پرورش طیور باید زمین هایی استفاده كرد كه از نظر كشاورزی با ارزش نیستند، دارای استحكام لازم هستند، امكان زه كشی مناسب وجود داشته باشد دارای شیب زیاد نباشند و نسبت به زمین های اطراف مرتفع باشند تا آب برف و باران به آن ها نفوذ نكند.

2)  دارا بودن راه مناسب و امكان گسترش:

مزرعه پرورش طیور باید دارای راه مناسب باشد و در ضمن لازم است محل آن را در زمین اصلی طوری در نظر گرفت كه در صورت لزوم بتوان آن را در آینده گسترش داد.

3)  امكان تهیه آب مناسب و مورد نیاز

تامین آب مناسب بسیار مناسب است؛ در این خصوص مقدار و كیفیت آب قابل دسترس در مزرعه اهمیت دارد كه آب مورد مصرف طیور در شرایط استاندارد به صورت زیر است:

نوع پرنده

سن پرنده ( هفته)

آب مورد نیاز (لیتر/پرنده/روز)

جوجه كشی

8

38%

مرغ مادر گوشتی بالغ در حال تولید

35

32%

البته در گرما و در صورت نامناسب بودن كیفیت خوراك و آب مصرفی مقدار آن افزایش می یابد. در ضمن ضروری است با مقادیر زیر، آب مورد نیاز جهت شستشو، خنك كردن سالن، مصرف كارگرها و … نیز اضافه شود. كه مقدار آن تقریقاً برابر جدول بالا است.

كیفیت آب نیز مهم است. كیفیت آب از جنبه های مختلف قابل ارزیابی است. نخست این كه ضروری است آب مصرفی طیور فاقد گل و لای و مواد جامد معلق باشد، زیرا صرف نظر از اینكه آب مناسبی جهت استفاه طیور نیست باعث مشكلات متعدد در آب خوری ها نیز می شود. همچنین آب مورد مصرف باید فاقد میكروب های بیماری زا باشد. در غیراین صورت ضروری است آب با مواد ضد عفونی كننده مثل كلر ضد عفونی شود. مقدار مواد جامد آب (سختی آب) نیز مهم است. مجموعه مواد جامد آب  را با روش های مختلف از جملع تبخیر آب و یا اندازه  گیری میزان عبور جریان الكتریسیته می سنجند و بر این اساس استاندارد آب مناسب طیور به صورت جدول زیر است:

وضعیت آب

كمتر از 1000

آب مناسب جهت استفاده تمام طیور

1000 تا 3000

آب مناسب استفاده طیور است اما ممكن است باعث آبكی شدن مدفوع شود

3000 تا 5000

آب به نسبت قابل قبول برای طیور، اما ممكن است باعث كاهش تولید و بالا رفتن تلفات و بویژه در بورقلمون ها شود.

5000 تا 7000

آب مناسب طیور نیست و باعث افزایش تلفات و كاهش شدید تولیدات می شود.

7000 تا 10000

آب غیر قابل استفاده برای طیور، اما می توان جهت مصرف چهار پایان استفاده كرد.

بیشتر از 10000

غیر قابل استفاده برای حیوانات پرورش ( دام ها)

وجود مقادیر اندك بعضی از مواد سمی می تواند باعث مسمومیت پرنده شود. دراین خصوص می توان از مس، آهن، سرب، جیوه، مولیبدن، سلنیوم، روی،فلوئور، نیتراتو نیتریت نام برد. نیترات و نیتریت به میزان 500 قسمت در میلیون كشنده است و اگر مقدار آن از 50 قسمت در میلیون بالاتر باشد آب مضر و غیر قابل مصرف برای طیور است.

4)  امكان تهیه برق مورد نیاز:

قیمت فایل فقط 26,000 تومان

خرید

برچسب ها : پرورش طیور گوشتی , ساختمان های پرورش طیور , فاصله واحد پرورش طیور گوشتی , شرایط جغرافیایی و اقلیمی پرورش طیور

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر